Voittoluokat

Lotto ja jokeri houkuttelee paljon pelaajia sen miljoonien eurojen arvoisella päävoitollaan. Tämän voiton osuminen kohdalle on kuitenkin harvinaista, eikä moni saa sitä koskaan elämänsä aikana. Pelaamista ei silti kannata unohtaa vain siitä syystä, sillä kyllä lotossa muitakin voittoja on kuin pelkkä täysosuma. Kaikkiaan voittoluokkia on 11 sisältäen täysosuman ja kaikista näistä saa aivan oikeaa rahaa.

Voittoluokat

Sen lisäksi että voit voittaa täysosuman, on lotossa tarjolla kymmenen muuta voittoluokkaa. Parhaan tuloksen päävoiton jälkeen voit tietysti saada osumalla kuuteen numeroon ja yhteen lisänumeroon, joka tarkoittaa sinulle pientä prosentuaalista osuutta kierroksen kokonaisvaihdosta muiden vähennettävien jälkeen. Tämä menee jo hieman koreamman matematiikan puolelle, mutta käytännössä tämä osuma tuo jo noin 10 000 – 35 000 euroa onnekkaalle pelaajalle.

Voittoluokkien summat pienenevät koko ajan mitä vähemmän numeroita saat osumaan oikein. Päästäksesi yli tuhannen euron palkintoihin sinulla tarvitsee olla joko kuusi numeroa oikein tai viisi numeroa ja kaksi lisänumeroa. Tätä pienemmillä summilla saat jo satoja euroja, jotka itsessäänkin ovat todella mukavia voittoja. Satasilla viettääkin jo todella mukavan viikonlopun vaikka hotellissa tai oikein pitkän kaavan kautta vedetyn ravintolaillan siellä kaupungin paremmissa paikoissa.

Voittoluokkien tarkan voitto-osuuden laskeminen ennakkoon on täysin mahdotonta, sillä pienemmät voitot riippuvat myös muista voittajista. Summien laskeminen itse on muutenkin todella vaikeaa, eikä siihen kannata tuhlata aikaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö voittoja voisi ennakkoon arvata aiempien viikkojen perusteella, joka osuu usein hyvin lähelle todellista tulosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>