Jokeri

Lotto ja jokeri on ennen hyvin yleinen pyyntö kioskeilla ja kaupoissa. Nykyään jokerin alkanut unohtumaan ihmisten mielistä, mikä on siltä osin sääli, että jokeri on erittäin tuottoisa peli pelaajalle. Jokeri pelataan nykyisin kahdesti viikossa ja molemmilla kerroilla on jaossa miljoonan euron suuruinen päävoitto ja yhteensä kuusi voittoluokkaa. Pelihän itse on todella yksinkertainen. Siinä arvotaan seitsemän numeron mittainen sarja, joka pelaajien tulee arvata ennakkoon. Mitä enemmän oikeita numeroita osuu oikeille kohdille, sen suuremman voiton pelaaja saa.

Voitot

Jokerin päävoittona komeilee miljoona euroa kahdesti viikossa. Euroloton tavoin pelkkä päävoiton metsästäminen ei ole ainoa tapa voittaa rahaa, vaan pienemmillä osumillakin saa jo voittoja. Pienin voitto tulee jo kahdella oikealla numerolla ja tästä saa jo enemmän kuin omansa pois.

Kun aletaan keräämään suurempia määriä oikeita numeroita, alkavat voitot kasvaa nopeaa vauhtia. Saamalla jo neljä numeroa oikein päästään jo sadan euron tuntumaan ja viidellä oikealla tulee jo useita satasia voittoa. Keskimäärin viidellä oikealla numerolla tulee noin 700-900 euroa, joka on jo suuri summa rahaa. Saamalla kuusi oikein tarkoittaa jo todellista herkkua, sillä silloin on luvassa jo keskimäärin yli 10 000 euroa palkintona. Suurimmat tämän voittoluokan tulokset ovat olleet jopa noin 30 000 euroa.

Loton pienempien voittoluokkien tavoin jokerinkaan päävoiton jälkeisiä voittoja ei voi laskea ennakkoon. Voitoissa käytetään laskukaavaa, joka ottaa huomioon ylempien voittoluokkien osumat ja laskee niiden perusteella alempiin voittoluokkiin tulevat rahasummat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>