Eurolotto

Suomalaiset pääsevät viimein osalliseksi tästä uudesta eurooppalaisesta lottopelistä, eli EuroLotto-arvonnasta. Tämä peli saa suomalaisen kilpakumppaninsa ja kenon kalpenemaan, kun arvonta on joka päivä ja päävoitto on aina yli 25 miljoonaa euroa.

Pelimekaniikka

Vaikka EuroLotto onkin hyvin perinteinen lotto, eroaa se hieman suomalaisesta lotosta. Peli toimii siltä osin samoin, että joka arvonnassa sinun tulee arvata voittava rivi ja jos kone arpoo tämän rivin, voitat päävoiton. Osittain oikeilla tuloksilla pääsee myös pienemmille rahoille. Ero suomalaiseen on kuitenkin siinä, että nyt et arvota numeroita kokonaisjoukosta, vaan pelissä arvotaan viiden numeron ja kahden kirjaimen mittainen sarja. Tältä osin peli muistuttaakin hieman lähemmin jokeria kuin lottoa.

Itse pelaaminen on hyvin yksinkertaista, sillä voit tehdä kaiken helposti netissä. Voit ostaa ja säilöä lippusi suoraan omalla tililläsi ja käydä sitten arvonnan jälkeen tarkistamassa kuinka sinun riveillesi kävi. Yksi kierros maksaa kaksi euroa.

Voitot

EuroLotto tarjoaa pelaajille myös paljon muitakin mahdollisuuksia voittaa kuin vain päävoitto. Tämä voittosumma tietysti houkuttelee haaveilemaan rikkaasta elämästä, mutta sen lisäksi tarjolla on 14 muuta voittoluokkaa. Nämä luokat määräytyvät tietysti sen mukaan kuinka monta oikeaa numeroa ja kirjainta saat arpaasi osumaan. Pienin voittoluokka on kaksi euroa, mutta tähän vaaditaan yksi oikea numero. Parhaimmillaan muut palkintosijat nousevat aina 50 000 euroon asti, joka on itsessäänkin erittäin mukava voittosumma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>